Om oss

Har du svårt att få så där riktigt rent i hemmet? Har du problem med att hitta rätt tid för att städa? Tycker du att din nödvändiga städningen i ditt hem tar mycket tid från annat? På den här sidan ska vi skriva om städning ur alla tänkbara perspektiv och försöka ge goda råd, nya tips och inspirerande guider om städning: allt för att du ska kunna få en lite enklare vardag.

Vi måste städa. I slutändan så kokar det ner till detta faktum. Vi trivs bättre i rena miljöer, vi presterar på ett bättre sätt, vi mår bättre och utöver detta så förhindras sjukdomar genom en bättre hygien. Städning ger dessutom en ökad livslängd till olika ytskikt och bidrar till en bättre upplevelse av det egna hemmet. Oavsett hur dyra möbler du och vilken exklusiv inredning du valt – har du inte städat så kommer det att vara just det som dina gäster lägger märke till. Så enkelt är det.

Du kanske inte vill städa själv? Det är absolut ingenting att skämmas för. Många – speciellt barnfamiljer – väljer att anlita städföretag för städning i hemmet. Det är något som ger tid över till annat. Tid är idag en bristvara och i kombination med stress så kan man känna sig väldigt otillräcklig. Hur ska jag hinna arbeta, handla, träna, umgås med vänner, vara med familjen, skjutsa barnen och samtidigt sköta om hela hemmet?

Professionell städning ger mer tid och i och med att Rut-avdraget finns att använda så blir kostnaden dessutom väldigt förmånlig. Vi ska ge tips om hur du hittar rätt partner för hemstädning och hur du får en trygg, säker och ekonomisk fördelaktig affär genom att jämföra de olika företag som erbjuder sina tjänster.

Kort sagt, vi ska skriva om allt som rör städning – ur alla tänkbara perspektiv. Välkommen!