Kategorier
Flyttstädning

Flyttstädning en smidig tjänst i Göteborg

Finns inte tiden är flyttstädning en bra tjänst att använda i Göteborg. På så vis kan man komma vidare till nästa hem eller vad det nu kan vara som hägrar.

Det var så himla spännande. Amina kunde inte tro att det var sant. Hon hade fått jobb som reseledare och skulle åka till Cypern om tre veckor. Förutom nervositeten var hon stressad då det var så mycket hon behövde göra innan hon åkte. Den lilla ettan behövde tömmas på saker och allt skulle magasineras.

De sista dagarna innan avresan skulle hon bo hemma hos mamma. Hon önskade att hon kunde handla lite kläder och träffa kompisar innan hon åkte men skulle inte hinna. Lägenheten behövde städas och hon hade lovat, faktiskt utan press, att städa lägenheten själv mot att hennes mamma hjälpte henne med magasineringen.

Flyttstädning en drömtjänst

Det var mer kämpigt att tömma lägenheten än hon hade förväntat sig. Så mycket saker som skulle sorteras i högar. En för lådor som skulle magasineras och en annan för källsortering och den sista för saker som hon tänkt sälja online för att få lite mer pengar på kontot innan hon drog. Det skulle säkert behövas.

När allt var packat och skulle köras iväg berättade hennes mamma att hon faktiskt bokat in en städfirma som kunde göra flyttstädning i Aminas lägenhet i Göteborg. Amina blev så glad för överraskningen och överöste mamman med kramar. Men hon chasade skämtsamt bort dottern och sa att hon skulle ge sig iväg och träffa vänner medan tid var.

Läs mer om flyttstädning på denna sida: flyttstädningigöteborg.com