Kategorier
Flyttstädning

Flyttstädning förhindrar stress i Solna

En bristvara i dagens samhälle är tid. Mycket ska hinnas med, vid flytt blir det nästan övermäktigt. Tar man hjälp med flyttstädning i Solna blir det lugnare.

Bostadsrätten hade varit familjens hem i sex år och de gemensamma barnen Anton och Lea hade växt upp där. Både Emanuel och Anna hade även två barn vardera innan de träffades så lägenheten räckte inte riktigt till. Särskilt nu när de blev större och alla skulle behöva sina egna rum.

Av den anledningen hade de börjat leta efter ett hus, gärna i Solna då det trivdes så bra där och barnen gick i skola i området. Det hade tagit tid att hitta ett hus som både var stort nog och som passade in i deras budget. Men till sist fann de sitt framtida hem och sen gick allt mycket fort.

De skaffade en mäklare som hittade huset och som samtidigt hjälpte dem att sälja bostadsrätten. Lägenheten var fin och det tog inte lång tid innan den blev såld vilket ställde allt på sin spets. Hur skulle de hinna att packa, flytta och flyttastäda i tid? Det kändes som om de skulle behöva hjälp.

Flyttstädning ett alternativ vid tidspress

Efter att båda frågat runt på sina jobb bestämde de sig för en omtyckt firma som gjorde flyttstädning i Solna. Frågan var bara om de skulle ha möjlighet att ta sig an lägenheten med relativt kort varsel. De var som sagt omtyckta och anlitades flitigt av sina kunder till olika typer av städuppdrag.

Turen var på familjens sida och en dag hittades då de kunde genomföra städningen. Dock var det några dagar innan flytten egentligen var tänkt men det fick de lösa. Huset var ju redan deras så det var inte så att de inte hade någonstans att ta vägen. Efter att ha roddat om och ändrat flyttdag tackade de ja till hjälpen.

Lättnaden när det sista lastats på flyttbilen var enorm. Det hade känts som ett maraton att få allt klart i tid. Nu var de så tacksamma över städfirman som skulle komma och göra flyttstädningen. För det innebar att de kunde lämna lägenheten och åka direkt till sitt nya hem. Sedan behövde de bara lämna över nycklarna till de nya ägarna. Här nedan kan du hitta mer information samt tips för dig som behöver en flyttstädsfirma på webbsida: flyttstädningsolna.nu