Kategorier
Kontorsstädning

Kontorsstäd som uppdrag i Stockholm

Som städfirma kan går det att välja vilken typ av uppdrag man vill åta sig. En slags uppdrag som är vanligt är kontorsstäd hos olika företag i Stockholm.

Efter tio år som anställda på en städfirma hade Elin och Oskar bestämt sig för att gå samman och starta en egen firma med fokus på kontorsstäd i Stockholm. Det var ett beslut som hade kommit ganska lätt eftersom de båda redan hade kunder som ställt frågan ifall de inte kunde få beställa städning som utfördes endast dessa två och inte av de andra kollegorna på firman.

Det blev därför en bra och smidig start för den lilla städfirman, i och med att det redan första dagen fanns tillräckligt med kunder för att kunna få in ett bra flöde i kassan. Men ganska snart insåg paret att de behövde fylla på med fler kunder och även se över hur rutinerna för kontorsstädningen såg ut. För det verkade finnas en hel del utrymme för förbättringar.

Arbeta inom kontorsstäd i Stockholm

Den lilla städfirmans ägare lade därför en dag på att fundera över hur de kunde ge sina kunder en bättre tjänst och samtidigt skapa en mer nischad städfirma inom kontorsstäd i Stockholm. Och resultatet blev genast en succé hos kunderna.

Det städfirman hade kommit fram till var ett system för att kunna utföra städningen snabbare och bättre. Och samtidigt få med vissa delar som de tidigare inte hade utfört, som exempelvis sortering av visst material på kontoret. Detta var idéer som snabbt spred sig och genererade fler nya kunder och ökad nöjdhet hos de befintliga kunderna.