Kategorier
Hemstädning

Pålitlig hemstädning i Örebro

Det är nog ett stort steg att ta för många att börja med hemstädning i Örebro eftersom man är så van vid att försöka göra allt själv, men ibland finns det faktiskt ingen anledning att pressa sig.

Det började faktiskt med att hon bröt foten och hoppade runt på kryckor. Att hon bröt foten var löjligt. Hon stod på en låg stege för att nå ovanpå garderoberna och trampade fel när hon steg ner.

Inte förrän man börjat med kryckor inser man hur jobbigt det är att inte kunna röra sig fritt och göra det man brukar. Gubben hjälpte till med tvätt och matlagning och inköp men städningen blev ett problem. Han ville inte göra det och hon kunde inte göra det. Då kom de på att det fanns hemstädning i Örebro.

Man bokar ett möte inför en hemstädning och bestämmer vad som ska göras

Ingen av dem gillade tanken på att släppa in en främling i hemmet men nu hade de inget val så de ringde och bokade ett möte. När hemstädningen kom för att titta på vad som behövde göras sa de att det hela tiden skulle vara samma person som skötte deras hem.

Eftersom hon var hemma och var sjukskriven de första veckorna så hann hon träffa den som städade och det blev en bra personlig kontakt. Nu kändes det bara som att ha fått in en vän i lägenheten som hjälpte till. När hon blev bra igen fortsatte de därför med hemstädningen.
De insåg hur skönt det var att få proffsig hjälp.