Kategorier
Hemstädning

Så får man råd med hemstädning i Stockholm

Att ta hjälp med städning i Stockholm behöver inte vara särskilt kostsamt. Detta eftersom man kan använda sig av rutavdraget. Men det gäller att anlita rätt städföretag så att man blir nöjd.

Allt fler har idag råd att ta hjälp med städningen hemma eller vid flytten. Mycket tack vare rutavdraget som gjort att man kan dra av en viss del av arbetskostnaden. Den växande efterfrågan på olika städtjänster har också gjort att det idag finns många fler städföretag att välja mellan. Därav har konkurrensen blivit större mellan städföretagen vilket har påverkat priserna i positiv riktning för konsumenterna. Idag går det att få riktigt prisvärd städning i Stockholm, både för privatpersoner och företag. Det erbjuds också många fler olika städtjänster än tidigare som exempelvis tvätt och strykning, golvvård och fönsterputsning.

Det kan vara stor skillnad på kvaliteten på städning mellan olika städföretag

Det finns gott om städföretag, men kvaliteten kan variera en hel del precis som priserna på olika städtjänster. Ska man anlita ett städföretag ska man vara noga med att välja ett som är certifierat och som lämnar garanti på sin städning. Ofta är det de företag som erbjuder städning till riktigt lågt pris som man ska se upp med. För att kunna erbjuda billig städning måste de spara in på försäkringar, fast anställd personal och rättvisa löner. Mycket bättre är att nyttja rutavdraget och välja ett städföretag med både försäkringar och kollektivavtal som gör medarbetarna nöjda. Något som också leder till en bättre städning.